Vissza
Környezeti terméktanácsadó

Ipari tisztításra vonatkozó tájékoztató rendszer

A következőkben felsorolt piktogramokkal szeretnénk Önnek segíteni a termékkiválasztásban és az egyes termékek előnyeinek gyors áttekintésében.

Ipari tisztítás 084

Szűrőtisztítás

Ezzel a jellel ellátott berendezéseknél a beépített szűrő automatikusan tisztítódik. Ez magas szinten tartja a berendezés teljesítőképességét.

Ipari tisztítás 083

Halk

Ezzel a jellel ellátott berendezések viszonylag kevés zajt adnak ki. Olyan területeken is használhatók, ahol nem kívánatos a zajkibocsátás.

Ipari tisztítás 077

Külön dugalj

Ezzel a jellel ellátott berendezéseknél magán a terméken található a dugalj. Ez lehetővé teszi az elektromos készülékek használatát további kábeldobozok nélkül. Ha kevesebb a kábel, akkor kevésbé lehet megbotlani benne. Ezenkívül a berendezések képesek az elszívásra is.

Ipari tisztítás 085

Easy-Press®

Az Easy-Press® nagynyomású pisztoly ergonómikus kiképzésű és egyszerűen használható. A tartó- és lehúzóerők csökkennek, és ez hosszabb munkaintervallumok esetén is fáradtságmentes munkát tesz lehetővé.

Ipari tisztítás 081

Mikroszálak

Itt mikroszálas tisztító textíliákat talál. A mikroszálak révén ez rendkívül hatékony. A mikroszál témához további információkat itt talál: Mikroszálas technológia a tisztításnál.

Ipari tisztítás 082

Kézi érintés nélkül

Ezzel a jellel ellátott mopok kicsavarhatók anélkül, hogy a szennyezett mopnak érintkeznie kellene a kézzel. A moptartó rögzítése révén lábbal lepattintva a mop összecsukható, kimosható és azután a présen kicsavarható.

Ipari tisztítás 080

Környezetkímélő

Ez a jelzés arra utal, hogy ezeknél a termékeknél a környezet különösen előtérbe kerül. Itt olyan eljárásokat és anyagokat használunk, melyek támogatják a természettel való fenntartható viszonyt.

Top termékeink ebből az útmutatóból
Relevancia szerint
Modell száma: 64