Vissza
Üzemi terméktanácsadó

Teherkerékpárok üzemi bevetésen

Rugalmasabb szállítás az üzemi területeken

A mobilitás jövőjét már nem csak az autók jelentik. A teherkerékpárok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, valamint a privát és üzleti területeken is komoly alternatívát jelentenek a tárgyak A-ból B-be való szállítása során.

A kerékpáros már nem csak a saját izomerejére számíthat. Az elektromos meghajtással felszerelt modelleknek köszönhetően az egyéni erőfeszítés hatványozódik, így jelentősen könnyebbé válik a terhek mozgatása. A nagy teherbírás ellenére a teherkerékpárokat meglepően könnyű irányítani. A nagyobb üzemi területekkel rendelkező vállalatok és a különböző szervezeti egységek számára a teherkerékpárok beszerzése megtérül. Ezeken a helyeken gyakran rendelkezésre áll egy-két kerékpár, amelyet rugalmasan lehet használni.

A teherkerékpár előnyei.

  • Nincs szükség benzinre és használata anyagilag kedvező
  • Kevesebb helyet foglal, mint egy villástargonca vagy egy autó, így helytakarékosan tárolható, ha nincs rá szükség
  • A fürge és fordulékony járműnek köszönhetően a szállítási feladatok rövidebb idő alatt elvégezhetők
  • Keskeny átjárókon is könnyen irányítható
  • Mindig rendelkezésre áll, ha valamilyen tárgyat gyorsan kell a rendeltetési helyére szállítani
  • Gondoskodik a testmozgásról a munkanapokon
  • Gyakran állami vagy városi támogatást is igénybe lehet venni a beszerzéséhez
  • Védi a környezetet

Hogyan használja a teherkerékpárokat az üzemben?Mik a teherkerékpár előnyei egy mondatban? Mindenhol egyszerűen lehet vele haladni, ráadásul több dolgot is magunkkal vihetünk.

Melyik teherkerékpár milyen feladatra való?

A rugalmas és univerzális megoldás: Classic teherkerékpár

Az üzemi területen kisebb terhek szállításához a klasszikus kerékpárt ajánljuk. Ezzel a motor nélküli teherkerékpárral akár 50 kg súlyú tárgyakat is szállíthat. Könnyebb és fordulékonyabb, mint a három kerekű alternatívája. A szállítótároló ennél a kétkerekű modellnél az első kerék felett található. Ennek köszönhetően mindig szemmel lehet tartani a szállítmányt, és könnyen érte lehet nyúlni.Az erős háromkerekű: E-Cargo PRO teherkerékpár

Ennél az elektromos kerékpárnál a nagy, zárt szállítódoboz a kerékpár elején található, az első két kerék között. A háromkerekű kialakításnak köszönhetően az E-Cargo egyhelyben és kanyarokban is kiegyensúlyozott és stabil marad. A nagy teljesítményű, hátsó keréken lévő motor segít az elindulásban és 25 km/h sebességet biztosít a haladásnál. Akkor különösen kényelmes, ha a terhelés megközelíti a 80 kg-ot. Ez az elektromos teherkerékpár olyan, mint egy igazi málhás szamár, könnyedén és biztonságosan szállít anyagokat, gépeket és más árukat kisebb távolságokon.

Teherkerékpárok wt$

Teherkerékpár az üzemi mindennapokban: 7 bevált praktikus tipp

Top kategóriáink ebből az útmutatóból