+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Vázkivitel
Ülésmagasság
Tulajdonság
Kartámla típusa
Anyag
 

Konferenciaszékek, tárgyalószékek

Hogy ne legyen kényelmetlenség a megbeszélésen: a konferenciaszékeknek kényelmesnek, ergonomikusnak és strapabírónak kell lenniük. És ha mindemellett még jól is néznek ki, akkor garantáltan gyorsan utat találnak a kosarába.
94 termék található
| | |
94 termék található

Konferenciaszékek és tárgyalószékek – a titkos fegyver a legjobb döntésekért

Sok megbeszélés esetén számolhatunk hosszasan elnyúló beszélgetésekre, mivel a résztvevők gyakorta ragadnak meg egy részletkérdésnek tűnő témánál. Ezzel nincs is gond, ugyanis sokszor az ördög éppen a részletekben rejlik. Annak érdekében, hogy biztosíthassa az ehhez szükséges nyugalmat a munkatársak és a konferencia résztvevői számára, rendeljen megfelelő konferenciaszékeket és tárgyalószékeket a KAISER+KRAFT kínálatából! Itt bemutatjuk Önnek, miért érdemes mellettünk döntenie.

Miért fontos, hogy a résztvevők kényelmesen üljenek a konferencián?

A kényelmes és ergonomikus ülés az íróasztal esetében szinte már természetes. Megbeszélésen vagy konferencián is fontos szerepet játszik azonban, itt a lényeg ugyanis, hogy a hallgatóság felfoghassa, feldogozhassa és megválaszolhassa az elmondottakat, és a végén döntés szülessen.

Ez pedig csak akkor működik, ha a résztvevők figyelme nem lankad, például fájó hátuk vagy kényelmetlen, korlátozott ülő testtartásuk miatt. Minél hosszabb ideig érzi a test magát jól és kényelmesen megtámasztva, annál tartósabb a figyelem és a koncentráció. A konferenciaszékeknek és a tárgyalószékeknek éppen ezért kell különösen kényelmesnek és ergonomikusnak lenniük, főleg nagy hatású megbeszéléseken vagy konferenciákon.

Ehhez nem csak a megfelelő párnázás vagy az ülőfelület megfelelő kialakítása tartozik hozzá. A székeknek könnyedén eltolhatónak is kell lenniük, például azért, hogy a konferenciaasztalnál végzett munka, valamint a prezentációval vagy előadással zajló rész között kényelmesen elmozdíthatók legyenek.

Hogyan választhatom ki a tökéletes konferenciaszékeket és tárgyalószékeket a KAISER+KRAFT kínálatából?

Kínálatunk a reprezentatív konferenciatermekbe való, kivételesen kiváló minőségű vendégfotelektől a kifejezetten helytakarékos, csarnokok vagy szemináriumi termek rugalmas felszerelését célzó rakásolható székekig terjed. A kiválasztáshoz mindenképpen vegye figyelembe a konferenciaszéken és a tárgyalószéken való ülés jellemző időtartamát és gyakoriságát is. Ezenkívül fontos a környezet, amelyben a székeket használni kívánja.

Más szóval: váróban való rövid tartózkodásra vagy előadás során passzív figyelésre más feltételek vonatkoznak, mint a döntő jelentőségű megbeszélésekre a vezetőségnél.

Szívesen segítünk Önnek a kiválasztásban, és összeállítottunk egy prezentációval kapcsolatos tanácsadó oldalt is, amelyen az előadásokra vonatkozóan is találhat tippeket.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás