+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Zárási mód
Szélesség
Mélység
Magasság
 

Kulcstartó szekrények

Meg vagyunk győződve arról, hogy kulcstároló szekrényeink már több ügyféllel megbeszélt találkozót mentettek meg. Mindegy ugyanis, hogy a cég parkolójának sorompóihoz, a raktárhoz vagy a fontos dokumentumokat rejtő szekrényhez keresi a kulcsot – a kulcstároló szekrények segítenek Önnek abban, hogy a jövőben egyszerűen búcsút mondhasson a kulcskáosznak!
24 termék található
| | |
24 termék található

Szabad finoman rendre utasítanunk? A kulcstároló szekrények bizony elengedhetetlenek!Érdekli Önt a káoszelmélet? A vállalatoknál a rendezett kulcskezelés témájából monumentális kutatási terület kerekedhetne. Éppen ennek elkerülésére azonban – erre ugyanis senkinek sincs ideje – a KAISER+KRAFT kulcstároló szekrények átgondolt kínálatát nyújtja.A vállalatoknál a biztonság mindenek felett áll. Ez általánosságban véve a vállalati területen túl kiterjed a gyártóegységekre, az értékesítési területekre, a raktárcsarnokokra és az irodákra, valamint a vállalati titkok, a dokumentumok és más értékes elemek belső megőrzésére is. A zárak és a kulcsok rendszere nélkül a zűrzavar veszélye fenyeget. Annak érdekében, hogy komplex rendszereknél is megőrizhesse az áttekinthetőséget a külső és belső hozzáférések, a helyiségek vagy a berendezések felett, webáruházunkban bármilyen vállalati formához megtalálhatja a megfelelő kulcstároló szekrényeket.Kereskedelem, műhely és ipar – kulcstároló szekrények minden vállalati formáhozSzéles kínálatunk az elegáns és kellemes hatást keltő, alumíniumból készült, internetről letölthető feliratozószoftverrel kiegészített kulcstároló doboztól az ember nagyságú, fél tonna tömegű, 1. ellenállási osztályú és LFS 30P tűzvédelmi osztályú kulcstároló trezorig terjed. Bármelyik termék mellett döntsön is, minden modell egyaránt első osztályú minőséggel, funkcionalitással és rendteremtő erővel büszkélkedhet.Bármilyen vállalatnak, bármilyen területen: minőség, funkcionalitás és rendHa már szóba kerültek a trezorok: nemcsak kulcsok számára érhető el ilyen termék, hanem minden máshoz is, ami különleges védelmet igényel. Természetesen a KAISER+KRAFT kínálatában igény szerint és a vállalati berendezéshez illeszkedően a szükséges tartozékokat is megtalálja a kulcstartó kazettákhoz, például zárakat és kulcsokat. Mi a helyzet az irodabútorokkal? Új szekrényekre van szüksége? Vagy inkább komplett irodában gondolkozik? Ilyen kérdések esetén ajánljuk kompetens tanácsadóinkat. Bármiről is legyen szó, nagy örömmel tölt el, ha segíthetünk vállalata jobbá tételében. És mivel a szolgáltatás az erősségünk: egyszerűen forduljon hozzánk.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás