Márka
Magasság [mm]
90
90
1950
1950
-
Szélesség [mm]
200
200
1830
1830
-

Trezorok

Biztonságban elzárva! Az értéktárgyak és az arany legjobb rejtekhelye egykor a matrac és a zokni volt. Ma már azonban a dokumentumokat, az értéktárgyakat és a fegyvereket is biztonságosan elzárjuk − ehhez pedig számtalan lehetőséget biztosítanak a trezorok. Nem csoda, hogy a franciák sokszor mondják kedvesüknek: mon trésor!

A Trezorok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Safescan, EUROKRAFTbasic, CP, DURABLE, QUIPO.

Legkeresettebb
Modell száma: 75
Nézet:

Trezorok: az enyves kezeknek esélyük sincs!Hova kerüljenek a fontos vállalati dokumentumok, amelyek elvesztése vagy megsemmisülése katasztrófát okozna? Hova kerüljenek az értéktárgyak, amelyek nagyon „ragadósak'' tudnak lenni? Természetesen a KAISER+KRAFT trezorjaiba. Különböző biztonsági fokozatokat és szerkezeteket talál nálunk, így minden helyzetre találhat megfelelő terméket. Történjen bármi is.Milyen biztonsági kritériumokra kell figyelni a trezor kiválasztásánál?Önmagukban a zárak és a kulcsok a rendkívül fontos dokumentumokat és értéktárgyakat általában nem tudják megfelelően védeni. Ezt elsősorban a biztosítók is így vélik, és bizonyos tárgyakhoz pontos biztonsági kritériumokat szabnak meg, amelyeket a trezoroknak teljesíteniük kell.A két legfontosabb szempont a betörés- és a tűzvédelem. Az anyagnak minden csatlakozással és zárral együtt ellen kell tudnia állnia egy megadott behatásnak egy megadott ideig. Erre bizonyos ellenállási egységek (RU) vonatkoznak, amelyeket az EN-1143-1 EU-szabvány pontosabban meghatároz.Különösen a fontos adathordozók tárolására szolgáló úgynevezett adatvédelmi szekrényekre vonatkozik magas ellenálló képességi elvárás a tűzzel és az oltóvízzel szemben. Erről többek között az EN 1047-1 szabványban tájékozódhat tovább.Az értékmegőrző szekrények tartalmától és alkalmassági céljától függően ezek a tényezők eltérő szerepet játszanak a kiválasztásnál. Ha iratait az illetéktelenek hozzáférésétől szeretné megóvni, elegendő egy alacsonyabb osztályú változat. Ugyanez vonatkozik a pénzkazettára, amelyeket például csak a kávézó bevételeinek megőrzéséhez és nyilvántartásához használ.Összeállítottunk két tanácsadót az Ön számára, amelyekben minden fontos információt megtalál a legfontosabb kiválasztási kritériumokkal kapcsolatban. Nézzen bele az Útmutató a megfelelő trezor kiválasztásához című dokumentumba, vagy vessen egy pillantást a trezorokról szóló vásárlási tanácsadónkra.Mely trezorok valók értéktárgyakhoz?Ha személyes értéktárgyakról van szó, a bútortrezorok vagy a hasonlóan kompakt acél biztonsági szekrények jelentik a megfelelő választást. Ebben az esetben is van lehetőség kifejezetten magas biztonsági követelmények teljesítésére.Ezeknek a termékeknek a legnagyobb előnye, hogy kiválóan illeszkednek – ezzel pedig tökéletesen elrejthetők – a meglévő irodabútorokba. Ezenkívül számos termékünk a biztonság érdekében rögzíthető a bútorokba vagy a falakra.Apropó, rögzítés: káresetben a biztosítók a trezorok rögzítését is a fontos tényezők közé sorolják! Kétség esetén kérdezzen rá inkább még egyszer.


Ahhoz, hogy biztosan a megfelelő terméket válassza, érdemes még néhány dolgot átgondolni:  • Mit és milyen mennyiségben (milyen méretben) szeretne a trezorban tárolni?

  • A biztosítójával egyeztetve: milyen biztonsági fokozatok megfelelőek, és melyek feltétlenül szükségesek?

  • A kulcsok vagy az elektronikus zárak jelentik a jobb választást?

  • Hogyan és hol a legjobb elhelyezni a trezort az irodában?


Ha Önnél az adatvédelem is fontos szerepet játszik – például orvosi rendelőben – a KAISER+KRAFT kínálatában természetesen zárható függő irattartós szekrényeket és további idevágó termékeket is talál.Mit tegyek a régi trezorral, amely már leszolgálta az idejét?A biztonságos trezorok egyik fontos jellemzője a tömeg. Ez azonban legkésőbb akkor kihívássá válik, amikor a leszolgált modellt egy újra szeretné cserélni. Erre az esetre a KAISER+KRAFT trezorszállító szolgáltatását javasoljuk. A szolgáltatás részleteiről bármikor szívesen tájékoztatjuk személyesen.