Trezorok

Akár dokumentumok, akár értéktárgyak: az értékek a trezorokban biztonságban tárolhatók. Fedezze fel a KAISER+KRAFT oldalon a kiváló minőségű, kereskedelmi célú trezormegoldásokat – a szabadon álló értékmegőrző szekrényektől a bútortrezorokig.

A Trezorok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Safescan, EUROKRAFTbasic, C+P, DURABLE.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Márka
Terméktípus
Magasság [mm]
90
90
1950
1950
-
Relevancia szerint
Modell száma: 75

Trezorok – dokumentumok és értéktárgyak biztonságos tárolásáhozSzeretné megvédeni a fontos dokumentumokat és értéktárgyakat attól, hogy az illetéktelenek hozzáférjenek? Erre a kiváló minőségű trezor a megfelelő tárolási megoldás. A tárolni kívánt értéktárgyaktól és a rendelkezésre álló helytől függően különböző modellek jöhetnek szóba. A KAISER+KRAFT weboldalon különböző kialakítású és biztonsági szintű trezorokat kínálunk.A trezorok esetén fontos biztonsági szempontokA trezorok két legfontosabb biztonsági szempontja a betörésvédelem és a tűzvédelem. A trezoroknak és értékmegőrző szekrényeknek, beleértve a zárat és az anyagot is, bizonyos ideig ellen kell állniuk a külső hatásoknak, például az erőszaknak.A trezorok ellenállását az EN 1143-1 európai uniós szabvány ellenállási egységekben (RU) határozza meg. Az olyan adatvédelmi szekrények esetében, amelyekben fontos adathordozókat tárolnak, a tűzzel és az oltóvízzel szembeni nagyfokú ellenállás is szükséges (EN 1047-1). A kevésbé fontos aktákhoz azonban elegendőek az alacsonyabb biztonsági osztályú értékmegőrző szekrények.Trezor kiválasztása – a legfontosabb kritériumokA tárolni kívánt dolgoktól vagy a céltól függően különböző típusú széfek jöhetnek szóba. Ha személyes értéktárgyakról van szó, a bútortrezorok vagy a kompakt értékmegőrző szekrények nagyon jó választásnak bizonyulnak. Legnagyobb előnyük, hogy beépíthetők a meglévő irodabútorokba. Sok ilyen trezor alkalmas a falba történő rögzítésre is. Ez helyet takarít meg, és vizuálisan sem feltűnő. A szabadon álló trezorok olyan alternatívát jelentenek, amelyek különösen hasznosak nagyobb mennyiségű dokumentum és értéktárgy tárolására.Egy trezor kiválasztásánál azonban a biztosítási szempontok is szerepet játszhatnak. A biztosítótársaságok általában bizonyos követelményeket támasztanak, amelyeknek meg kell felelni. A cégpolitikai dokumentumok esetén többek között az értékmegőrző szekrények rögzítése is fontos kritérium.A helyes választáshoz tegye fel magának a következő kérdéseket:  • Mit szeretne a trezorban tárolni? Mekkora a belső tér?

  • A biztosító melyik kötelező biztonsági szintet írja elő?

  • A kulcsokat vagy az elektronikus zárakat részesíti előnyben?

  • Hogyan és hová kell a trezort felszerelni?


A trezorok és értékmegőrző szekrények kiválasztásával kapcsolatos további fontos információkat az Útmutató a megfelelő trezor kiválasztásához dokumentumban és a trezorokról szóló vásárlási tanácsadónkban találja.Hová tegyük a használaton kívüli trezorokat?Ha régi trezorját új modellre szeretné cserélni, akkor vegye igénybe a KAISER+KRAFT praktikus trezorszolgáltatását. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Elmagyarázunk mindent, amit tudnia kell.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Fali táblák | Függő irattartók | Magas szekrények | Elfordítható tartókarok | Szeméttároló konténerek | Tojo irodai polcok | Paperflow guruló tároló