+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Szín
Szélesség
Mélység
Magasság
Kialakítás
Kabátakasztók száma
Anyag
 

Ruhafogasok, ruhaakasztó állványok

Kalaptartóval vagy esernyőtartóval, a falon vagy a padlón, akasztóval vagy gombokkal… Természetesen a ruhafogasokról és a ruhaakasztó állványokról van szó. Vagy mondhatjuk így is: vállalatának névjegyéről, ugyanis gyakran ez az első dolog, amivel a látogatók, a vendégek és az ügyfelek találkoznak. Jó hír, hogy nálunk a legkülönbözőbb ruhafogasok széles választéka várja!
72 termék található
| | |
72 termék található

Ruhafogasok és ruhaakasztó állványok – több mint tárolókA szakértők megegyeznek abban, hogy a réteges öltözködés örök divat. Esős napon vagy télen nem sokan mondanának le róla. Ám hova kerüljenek a kabátok, a sapkák és az esernyők, amikor megérkezünk a meleg és száraz irodába? A KAISER+KRAFT ruhafogasai és ruhaakasztó állványai lehetőséget adnak arra, hogy a felesleges ruhadarabokat valahol tároljuk. Így nem kell sem egész nap izzadni, sem a ruhákat a padlón vagy az íróasztalon raktározni.Ruhafogasok és ruhaakasztó állványok különböző kivitelekbenA klasszikus formatervezésű kerek ruhafogasok bármilyen bejárati területnek stílusos hatást kölcsönöznek, és jó benyomást keltenek a látogatókban. Ha modernebb stílusra vágyik, választhatja a fából készült vagy akasztógombokkal felszerelt változatokat. Kevés hely áll rendelkezésére? A karcsú fali fogasok és a külön fali akasztók kiválóan elrejthetők szem elől az ajtó mögött, emellett kombinálhatók külön esernyőtartóval is. Ahhoz pedig, hogy a kalapot vagy sapkát viselőknek ne az ablakpárkányt kelljen használatba vennie, kínálatunkban tárolópolcos modelleket is talál.Sok helyre van szüksége a ruhadarabokhoz? Nagyobb helyiségekbe, várókba és rendezvényekre a soros fogasállványokat javasoljuk. Ezeket a KAISER+KRAFT kínálatában kétoldalas kivitelben is megtalálja, azaz mindkét oldaluk használható. A görgőkkel felszerelt ruhaakasztó állványok pedig egyszerűen használhatók különböző helyeken, és igény szerint el is távolíthatók.Alternatívák a közösségi helyiségek berendezéséhezHa azt szeretné, hogy munkatársai a több rétegnyi ruhát és az értéktárgyaikat is biztonságosan tárolhassák a munka idejére, akkor az öltözőszekrényeket és a zárható rekeszeket javasoljuk. Különböző kivitelekben és méretekben rendelhetők, és nyilvános létesítményekben, például uszodákban vagy könyvtárakban is használhatók. Kérdése van az irodabútorokkal és a berendezési tárgyakkal kapcsolatban? Szívesen segítünk Önnek a fogasrendszerek és a többi irodaberendezés kiválasztásában is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás