Ülőpadok

Jól ül? Vagy már úgy érzi, majd' leszakad a háta az állástól? Erre csak egyet mondhatunk: foglaljon helyet. Nálunk kényelmes ülőpadokat talál – ebédhez, munkatársak csevegéséhez vagy egy kis napozáshoz. Még az utcai területek és a gyalogos övezetek számára is találhat nálunk szép darabokat a kínálatban.

Az Ön szűrőjének beállításaSzűrő visszaállítása
Terméktípus
Fenntarthatóság
Hossz [mm]
2040
2040
2270
2270
-
Relevancia szerint
Modell száma: 1

Ülőpadok – vár a friss levegő!Ha a Nap nem csak egy homályos folt az égen, a munkatársak előszeretettel töltik szüneteiket a szabadban. Jó is ez, hiszen a friss levegő a legjobb gyógymód a mentális blokkok, a fáradtság és a kreativitás elvesztése ellen. Ahelyett, hogy kényelmetlenül, álldogálva kellene feltöltődniük munkatársainak a külső területen, kellemes ülő-, fa- vagy parkpadokon is élvezhetik a szünetet. Hamar láthatóvá válik, hogy a befektetés megéri.Az informális sikertényezőA legtöbb ötlet és innováció nem akkor születik, amikor a gondolkodó és az alkotó egy íróasztal felett görnyedve koncentrál a problémára. A munkatársakkal folytatott informális csevegés vagy a gondtalan ebédek során jönnek az igazán jó ötletek a szépen kialakított kültéri területeken.Minél kellemesebbé tudja ezt tenni a munkatársak vagy a beszélgetőpartnerek számára, annál jobb. Ezért különösen ügyelünk arra, hogy az ülőpadok ne csak funkcionálisak legyenek, hanem kinézetük is invitáló hatást keltsen, hogy a munkatársak kényelembe helyezhessék magukat, és kellemes csevegésbe kezdhessenek. Legyen szó akár fapadról, klasszikus parkpadról vagy padgarnitúráról – azt a modellt válassza, amelyik a legjobban illik a vállalati adottságokhoz.Minél több részletet vesz figyelembe, annál nagyobb a szépen kialakított szabadtéri területek sikertényezője. Egyetlen, üres fal elé állított magányos pad is lehet közkedvelt. De ha egy kis zöldet is ad hozzá, hulladékgyűjtőket és hamutartókat helyez el, és talán még egy tetőt is telepít, a pad hamarosan népszerű találkozóhely lesz – ráadásul minden részlegben és hierarchiai szinten.Az ülőpad csak az első lépésHa azt mondjuk, hogy a KAISER+KRAFT mindent kínál a kültéri területek számára, akkor azt úgy is értjük. Nemcsak széles termékpalettákkal várjuk, hanem szívesen segítünk speciális témákban is vásárlási tanácsadóinkkal.
Ha ezenfelül kíváncsi valamire, kérdezzen minket személyesen, ha pedig egyedi megoldásokat keres, nálunk akkor is jó helyen jár.