+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Ülőfelület színe
Ülőfelület anyaga
Ülésmélység
Ülésmagasság
Ülés és háttámla színe
Ülés és háttámla anyaga
Szín
Mélység
Magasság
Több megjelenítése
 

Ülőpadok

Jól ül? Vagy már úgy érzi, majd' leszakad a háta az állástól? Erre csak egyet mondhatunk: foglaljon helyet. Nálunk kényelmes ülőpadokat talál – ebédhez, munkatársak csevegéséhez vagy egy kis napozáshoz. Még az utcai területek és a gyalogos övezetek számára is találhat nálunk szép darabokat a kínálatban.
34 termék található
| | |
34 termék található

Ülőpadok – vár a friss levegő!

Ha a Nap nem csak egy homályos folt az égen, a munkatársak előszeretettel töltik szüneteiket a szabadban. Jó is ez, hiszen a friss levegő a legjobb gyógymód a mentális blokkok, a fáradtság és a kreativitás elvesztése ellen. Ahelyett, hogy kényelmetlenül, álldogálva kellene feltöltődniük munkatársainak a külső területen, kellemes ülő-, fa- vagy parkpadokon is élvezhetik a szünetet. Hamar láthatóvá válik, hogy a befektetés megéri.

Az informális sikertényező

A legtöbb ötlet és innováció nem akkor születik, amikor a gondolkodó és az alkotó egy íróasztal felett görnyedve koncentrál a problémára. A munkatársakkal folytatott informális csevegés vagy a gondtalan ebédek során jönnek az igazán jó ötletek a szépen kialakított kültéri területeken.

Minél kellemesebbé tudja ezt tenni a munkatársak vagy a beszélgetőpartnerek számára, annál jobb. Ezért különösen ügyelünk arra, hogy az ülőpadok ne csak funkcionálisak legyenek, hanem kinézetük is invitáló hatást keltsen, hogy a munkatársak kényelembe helyezhessék magukat, és kellemes csevegésbe kezdhessenek. Legyen szó akár fapadról, klasszikus parkpadról vagy padgarnitúráról – azt a modellt válassza, amelyik a legjobban illik a vállalati adottságokhoz.

Minél több részletet vesz figyelembe, annál nagyobb a szépen kialakított szabadtéri területek sikertényezője. Egyetlen, üres fal elé állított magányos pad is lehet közkedvelt. De ha egy kis zöldet is ad hozzá, hulladékgyűjtőket és hamutartókat helyez el, és talán még egy tetőt is telepít, a pad hamarosan népszerű találkozóhely lesz – ráadásul minden részlegben és hierarchiai szinten.

Az ülőpad csak az első lépés

Ha azt mondjuk, hogy a KAISER+KRAFT mindent kínál a kültéri területek számára, akkor azt úgy is értjük. Nemcsak széles termékpalettákkal várjuk, hanem szívesen segítünk speciális témákban is vásárlási tanácsadóinkkal. Ha ezenfelül kíváncsi valamire, kérdezzen minket személyesen, ha pedig egyedi megoldásokat keres, nálunk akkor is jó helyen jár.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás