Márka
Terméktípus
Kábelhossz

Elosztók

Amikor új munkagépekkel bővül az iroda vagy az üzem, akkor válnak igazán fontossá: kezdődhet az elosztókeresés! A jó hír az, hogy nálunk jó helyen jár, nem kell tovább keresnie: kínálatunkban számítógépekhez, lámpákhoz, ventilátorokhoz, lamináló készülékekhez és bármi máshoz megtalálja a megfelelő elosztót, ami csak áramot használ.

A Elosztók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Brennenstuhl, Treston, ANKE.

Legkeresettebb
Modell száma: 38
Nézet:

Elosztók – nélkülük nem megyEl tudná képzelni a világot elosztók nélkül? Mi nem. Talán az első pillantásra túlzónak hathat, hogy a többhelyes elosztókat elengedhetetlennek tartjuk, ám ha vetünk egy pillantást az íróasztalok és a munkaállomások alá vagy az otthoni televíziókészülék mögé, gyorsan világossá válik: az elosztók mindenütt ott vannak.Napjainkban számos különböző kivitelben érhetők el. Például nemesacél házzal steril helyiségekben való használatra vagy kombinációs elemként bizonyos termékekhez, például az Anke laptopkocsihoz. Ha rendszeresen szeretné kikapcsolni készülékeit, ezt könnyedén megoldhatja főkapcsolóval ellátott elosztóval. És mivel az elosztók nem köthetők sorba, támaszkodhat kettős dugaszoló aljzatokra, amelyek egyszerűen a munkaasztal áramellátó egységéhez csatlakoztathatók. Természetesen többhelyes elosztóink túlfeszültség elleni védelemmel rendelkeznek.Miért érdemes túlfeszültség elleni védelemmel ellátott elosztót rendelnem?Viharok idején feszültnek és nyugtalannak érzi magát? Érhető, ugyanis a villámlás és a mennydörgés komolyan károsíthatja a berendezéseit. Elég egy villámcsapás az áramvezetékbe, hogy túlfeszültség által károsított készülékek maradjanak hátra. Ezért kínálunk túlfeszültség elleni védelemmel ellátott elosztókat, amelyek a nevükhöz hűek maradnak, így a vihar csak odakint tombol, és nem a cége kasszájában.Hogyan tisztíthatók az elosztók?A por és a szennyeződések az elosztókat sem kerülik el. Amikor a munkahelyét takarítja, bizonyára azt szeretné, hogy az elosztók is tiszták legyenek, de rövidzárlat nélkül. Ezért nem elég csak letörölni őket, néhány szabályt is be kell tartani.

Mobil elosztók esetében  1. Húzza ki a többhelyes elosztót a hálózatból.

  2. Ezután eltávolíthatja a borítást és áttörölheti, vagy elmoshatja mosogatógépben. Figyelem: az eltávolított házat kizárólag azután szabad visszacsavarozni a helyére, ha az már teljes mértékben megszáradt. Az elosztó egyetlen másik része sem érintkezhet folyadékkal.


Fixen rögzített elosztók esetében  1. Az elosztó tisztítása előtt távolítsa el a biztosítékot.

  2. Feszültségmérő készülékkel meggyőződhet arról, hogy valóban nem található már áram az elosztóban.

  3. Ezután eltávolíthatja a házat és áttörölheti, vagy elmoshatja mosogatógépben. Itt is érvényes: a házat először hagyja teljesen megszáradni, majd ezután csavarozza vissza a helyére.


Professzionális elosztók a profik számáraAkár kéthelyes vagy héthelyes elosztót keres, akár munkapad bővítéseként, akár klasszikusan számítógépes bútorba beépítve szeretné használni – nálunk biztosan megtalálja a megfelelő többhelyes elosztót. Kérdések esetén forduljon hozzánk bizalommal.