Márka
Terméktípus
Termékválaszték
  • Katalóguskínálat (15)
  • Online exkluzív kínálat (1)

Tömlő- és kábelfelcsévélők

Botlásveszély, kábelrengeteg, összegabalyodott tömlők – a soha viszont nem látásra! A tömlő- és kábelfelcsévélőkkel minden egyszerűen tekercsre rendezhető. A nagyobb biztonság érdekében az építkezéseken, a műhelyekben vagy a garázsokban. Egyszerűen le kell tekerni a megfelelő tömlő- vagy kábelfelcsévélőt, majd a használat után újra feltekerni. Így azonnal minden szépen a helyére kerül.

A Tömlő- és kábelfelcsévélők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: QUIPO, HAZET.

Legkeresettebb
Modell száma: 16
Nézet:
Tömlő- és kábelfelcsévélők
A tömlő- és kábelfelcsévélők a rendezett képről és a zavaró botlásveszélyek nélküli folyamatokról gondoskodnak az üzem teljesen területén. Minél hektikusabbak a modern munkanapok, annál fontosabb a kábelek és a tömlők tárolásához egy megfelelően átgondolt megoldás. Rendkívül hatékonyak a professzionális tömlő- és kábelfelcsévélők. Különbözőképpen rögzíthetők, különböző felhasználási területeket céloznak, különbözik a kivitelük, ám mindegyik a legjobb anyagokból készül, hogy még a nagy igénybevételt jelentő időszakokban is tartósan használhatók legyenek. A tömlőfelcsévélők és a kábeltartók hatékonyan járulnak hozzá a zökkenőmentes gyártási folyamatokhoz és a balesetmentes munkahelyi utakhoz. A megfelelő tömlő- és kábelfelcsévélő kiválasztásához figyelembe kell venni a névleges átmérőket, a csatlakozókat és a terhelhetőséget, de fontos szempont a szigetelés és a helyszínen használt vegyszerekkel szembeni ellenállóság is.

Felcsévélők ipari használatra – hiszen a biztonság kiemelt fontosságú
Bármely ipari használatra a megfelelő felcsévélőket kínáljuk a kábelek és a tömlők számára. Optimalizált kínálatunk széles választékot kínál a modern gyártási létesítményekben való használatra: levegőhöz vagy vízhez való kivitelek, különböző névleges átmérők és csatlakozóméretek, valamint a nyomás tekintetében különféle terhelhetőségek állnak rendelkezésre, és mindezt olajálló gumitömlős vezetékek egészítik ki. Fontos továbbá, hogy a modellek teljesen szigeteltek, karbantartást nem igényelnek, és védettek a fröccsenő víz ellen. Mindegyik modell, legyen akár mobil vagy fixen telepíthető, az ipari igénybevétel legmodernebb szempontjai szerint készül. Válassza ki a KAISER+KRAFT kínálatából a megfelelő tömlő- és kábelfelcsévélőt a felhasználási területnek megfelelően, és járuljon hozzá műhelyében a rendhez és a biztonsághoz.