Márka
Magasság [mm]
120
120
1950
1950
-
Űrtartalom [L]
0
0
4000
4000
-

Hordók, tartályok, tárolók

A gázok, az ömlesztett áruk és a folyadékok tárolásához válaszon megfelelő tárolóeszközeink közül: az iparban már bevált tartályok, tárolók és hordók várják. Itt biztosan megtalálja az igényeihez illő modellt: kínálatunkban kisebb űrtartalmú tartályok és nagy, több száz litert tárolni képes tartályhordók egyaránt megtalálhatók.

A Hordók, tartályok, tárolók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: CEMO, PRESSOL, Rubbermaid, EUROKRAFTpro, EUROKRAFTbasic, Justrite.

Legkeresettebb
Modell száma: 155
Nézet:

Műanyag tartályok, tárolók és hordók folyadékokhoz és szilárd anyagokhozHa otthon valami kiömlik, elég egy tisztítórongy ahhoz, hogy rendbe hozzuk a dolgokat. A raktárakban előforduló folyadékoknál azonban más a helyzet. Itt már egy kis szivárgás is veszélyforrást jelenthet az ember és a környezet számára. A KAISER+KRAFT műanyag hordóival, tartályaival és tárolóival ezt kiválóan elkerülheti.Rakásolható, masszív és sokoldalú – műanyag hordóink a tároláshoz és a szállításhozFelmerült már Önben valaha, vajon miért hasas a hordók alakja? Egyszerű a válasz: mert így csodálatosan átgördítetők az egyik helyről a másikra. Az iparban előforduló folyadékoknál azonban a görgetés nem mindig ajánlatos. Ezért nálunk praktikus fogantyúval ellátott hordókat is talál a sikeres hordókezeléshez. Az áttöltést és a lefejtést a praktikus kifolyócsapok könnyítik meg. A széles szájú hordók nagy nyílásuk miatt rendkívül könnyen tisztíthatók. Minden műanyag hordónk rakásolható, egyes modellek pedig szilárd és folyékony anyagokhoz egyaránt alkalmasak. Dönthet persze praktikus kannáink mellett is.Tartályok és konténerek nagyobb mennyiségekhezHa a hordók nem elegendőek az Ön számára, a KAISER+KRAFT kínálatában olaj- és gázolajtartályokat is talál bel- és kültéri használatra. IBC konténerek is megtalálhatók választékunkban, amelyek egy acélkerettel raklaphoz rögzíthetők. Ezek ugyan nem görgethetők, de nyolc, tíz vagy akár még több hordónak is helyet biztosítanak.Nem számít, hogy hengeres, hasas vagy négyszögletes: műanyag tárolóink, tartályaink és hordóink masszív anyagokból készülnek, és kiviteltől függően ellenállóak a savakkal szemben, tűzállók, és/vagy élelmiszerekhez is alkalmasak. Ahhoz pedig, hogy a veszélyes anyagok kezelésének területén bármilyen esetre felkészült lehessen, webáruházunkban különböző méretű felfogótálcák és abszorpciós anyagok is megtalálhatók.Maradt még kérdése? A veszélyes anyagok kezelésével, a kézi szivattyúkkal történő biztonságos lefejtéssel, valamint az üvegszállal megerősített műanyag felfogótálcákkal kapcsolatban értékes információkat talál vásárlási tanácsadóinkban, vagy fordulhat hozzánk személyesen is.