Terek megtervezése + projektek teljes körű kivitelezése

Projektek kivitelezése és CAD tervezés wt$

Gyári munkaterek, pihenőszobák, gépek biztonságos elkerítése? Megvalósulhat, ha szeretné! Ugyanez vonatkozik az acélplatformokra, daru rendszerekre, elválasztó rendszerekre, vagy akadálygém rendszerekre. A teljes zuhanyozó berendezéseket aár moduláris tartályrendszerben is megvalósíhatjuk az Ön számára.

Bármely méretben és magasságban, új, illetve már meglévő épületekben megvalósítunk egy hatékony és megbízható koncepciót – akár felújítási munkalátok, vagy átalakítások közben is. A rendelkezésre álló térből a legtöbbet hozzuk ki Önnek:

  • Akár több szinten is
  • Mobil, vagy statikus
  • Gyakorlatias, vagy reprezentatív
  • Berendezéssel, vagy anélkül: egészségügyi létesítmények, tároló helyiségek, pihenő terek, irodák


A mi megoldásaink minden esetben pontos mérések alapján készülnek, tökéletes minőségű alkotóelemeket felhasználva, intelligens szerkezeti rendszerben. Minden elvárásának megfelelve: kifogástalan minőség, fenntarthatóság és a gazdaságosság. A kaiserkraft által fejlesztett terek együtt tervezőkkel és vállalkozókkal közösen készülnek így Ön is részt vesz a folyamatban. És egyébként megtesszük közvetlenül az Ön helyiségében is.

Természetesen, a projektek vonatkozásában örömmel vállaljuk a felelősséget a projekt teljes megvalósításáért - az igénytől a tervezésig és a teljes lebonyolításig. És ne felejtsük el az áruk szállítását, a befejezést és a végső jóváhagyást sem. Képzett szakértőink nemcsak szavakkal, de tervekkel és tetettekkel is készen állnak, ha bármilyen kérdése lenne.

CAD tervezés szolgáltatás

Projektek kivitelezése és CAD tervezés wt$

VAN EGY TERVÜNK
A szekrénynek a fal, vagy az ablak mellett van a megfelelő helye? Mekkora az optimális magasság a polcrendszerek számára a raktárban? Megfelelnek-e a törvényi követelményeknek?

Nem kell minden kérdésre válaszolnia, csak annyit kell tudnia, hogy kihez kell fordulnia, ha megakadt a munkaterület elrendezésének folyamatában:
Ingyenes CAD tervezés szolgáltatás a kaiserkraft által:

Telefon: +36 (23) 513 823

E-mail: kaiserkraft@kaiserkraft.hu

Virtuális valóság

Üdvözöljük az új munkakörnyezetében. Egyszerűen csak sétáljon át a jövőbeli szobáin, nézzek körül a raktárban, irodában, vagy a műhelyben. Az új Virtuális Valóság technológiával (VR) egy új élményként tekintheti meg munkahelyének területeit. A számítógép által generált 360°-os környezetben a legváltozatosabb munkahelyzeteket ismerheti meg, jóval azelőtt, hogy bármilyen telefonálás, számítás, vagy bármilyen előkészület zajlik.

Az ehhez hasonló VR túrák segítségével például egy újonnan létrehozott nyílt területü irodán, vagy egy újonnan kialakított raktáron, a lehetséges problémák előre felismerhetőek és a szükséges lépések a korai szakaszban végrehajthatóak.

Jeremy Bailenson kognitív tudós azt írja, hogy az egy virtuális valóság élményét úgy kezeli, mintha az valódi lenne. A műszaki szakzsargonban ezt magával ragadó élménynek nevezik ( immersive experience ). Ez azt jelenti, hogy a számítógépes valóságban egyedülálló érzése van, mintha tényleg a valóságban lenne és a szobában állna.

Tudjon meg többet a virtuális valóság helyiség tervezéséről a kaiserkraft-tól és talán Ön is hamarosan megtapasztalhatja új munkakörnyezetét valódi méretben. Keressen minket telefonon +36 (23) 513 823, vagy email-en keresztül: kaiserkraft@kaiserkraft.hu.