+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
Szín
Szélesség
Palackok száma
Mely palackátmérőhöz
Mely hordóátmérőhöz
Magasság
Hossz
Több megjelenítése
 

Hordókezelés

A veszélyes anyagokat általában hordókban tárolják. Intelligens termékeink jelentősen megkönnyíthetik a hordók biztonságos kezelését az üzemekben – emelésnél, mozgatásnál, forgatásnál, döntésnél vagy ürítésnél. A nemesacél és a többi kiváló minőségű anyag a legjobb ipari minőséget biztosítja. Ez pedig csak egyet jelent: az egészség és a környezet nagyobb védelmét.
66 termék található
| | |
66 termék található

Hordókezelés – biztonságos szállítás és lefejtésÁrtalmatlannak tűnnek, de megvan bennük a potenciál. Veszélyes anyagokkal megtöltött hordókhoz óvatosság kell – és megfelelő tartozékok, különösen, ha a hordót A-ból B-be szeretné mozgatni. Míg az óvatosság az Ön feladata a hordókezelés területén, a tartozékokat megtalálhatja hozzá nálunk.Minden a biztonságos szállításértA legegyszerűbb szállítási lehetőség egy hordógörgető fogantyúval vagy anélkül. Hordószállító molnárkocsikkal még nehéz hordók szállításánál is könnyen mozoghat. Választhat akár hordószállító kocsit is, amellyel egy vagy akár két hordót is szállíthat. Ha valamilyen okból a hordókezelés során folyadék folyik ki, a beépített felfogótálca gondoskodik arról, hogy ne történjen kár.Ha már szállítás, mi a helyzet a targoncával vagy a daruval? Hordófogóinkkal és hordóemelőinkkel gond nélkül! A hordóbillentők azt teszik, amire a nevük utal, és rendelhetők helyhez kötött és mobil változatban. Így a munkatársak a nehéz hordók áttöltésekor és ürítésekor is mindent kézben tarthatnak. Még kényelmesebb a munkavégzés a kínálatunkban megtalálható szivattyúkkal és olajszivattyúkkal.Gázpalackszállító kocsik biztosítássalAmi egy hordóhoz megfelelő, közel sem alkalmas egy gázpalackhoz. A kínálatunkban megtalálható gázpalackszállító kocsik viszont tökéletesen illeszkednek a gázpalackokhoz. A palackbiztosításnak köszönhetően a teher még szűk kanyarokban is fixen a helyén marad.A KAISER+KRAFT kínálatában a hordókezelés mellett talál még számos további szállítóeszközt és -kocsit különböző terhekhez, tartályokat, tárolókat és hordókat a biztonságos tároláshoz és minden mást, amire a veszélyes anyagok kezeléséhez szükség lehet. Forduljon hozzánk bizalommal!

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás