+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Teherbírás
Szélesség
Magasság
Lap típusa
Kerékkivitel
Hossz
Használat
Dobogószélesség
Több megjelenítése
 

Szerelőkocsik

A megtérülő befektetés: a szerelőkocsik, amelyek könnyen mozgathatók és helytakarékosak. Ezek a mobil segítők jelentősen megkönnyítik a mindennapi munkát. Aprócikkek, fogyóeszközök és szerszámok biztonságosan tárolhatók bennük, így nem kell feleslegesen szaladgálnia. Nemcsak nagyobb rendet teremthet az üzemben, hanem mindent kéznél is tarthat.
77 termék található
| | |
77 termék található
Szerelőkocsik, a mobil segítők
A szerelőkocsik praktikus és mobil segítők az üzemekben, a műhelycsarnokokban és a szerelőcsarnokokban. Aprócikkek, fogyóeszközök és szerszámok biztonságos tárolását teszik lehetővé, emellett fölösleges utakat spórolnak meg. Könnyű mozgathatóságukkal és helytakarékos alkalmazhatóságukkal gondoskodnak arról, hogy a szükséges anyagok vagy szerszámok mindig kéznél legyenek. A szerelőkocsik rugalmasságuk és mozgathatóságuk révén hatékony munkahelyi használatot tesznek lehetővé. A szereléshez való szállítóeszközök elsősorban a webáruházunkban kapható számos különböző kivitel révén rugalmasak. A szerelőkocsik különféle munkafolyamatokhoz alkalmasak, és a legkülönbözőbb formákban, különböző igényekhez tudnak segítséget nyújtani.

Szerelőkocsik – bármely használatra a megfelelő modell
Webáruházunkban könnyedén találhat különböző felhasználási célokat szolgáló szerelőkocsikat. A széles termékválaszték és az egyedi gyártmányok lehetősége révén bármely használatra megtalálhatja a megfelelő modellt. Az egyszerű szerelőkocsik többnyire csak két rakfelületből és egy acélvázból állnak. Univerzálisan alkalmazhatók, és anyagok szállításánál fordulnak elő általában, amelyek vagy a munkavégzéshez szükségesek, vagy egy másik telephelyre kell őket vinni. Emellett folyadéktömített tálcás polcokkal ellátott asztalkocsik is rendelhetők, amelyek optimális feltételeket teremtenek a fogyóeszközök, például kenőanyagok és oldószerek szállításához. A zárt, polcokkal, fiókokkal és erős munkalappal felszerelt szállítókocsik ezzel szemben mobil munkapadként elengedhetetlenek, főleg változó szerelési helyek esetében. Emellett a mobil szerelőpadok némelyike állítható magasságú asztallappal rendelkezik, így ergonomikus munkamagasság állítható be a használónak megfelelően. Szerelőkocsikkal a munkaeszközök nemcsak biztonságosan szállíthatók, hanem hatékony munkahelyi használatot is biztosítanak. A szükséges mobilitásról két görgő és két kettős fékkel ellátott beálló görgő gondoskodik. A nagy kerékátmérőjű szerelőkocsik optimális menettulajdonságokat nyújtanak, a beálló görgők rögzítőfékei pedig biztonságos állást tesznek lehetővé a felhasználási helyen. Az egyszerű asztalkocsiktól az állítható asztallappal rendelkező erős szállítókocsikig online kínálatunkban kiváló minőségű szerelőkocsikat találhat, amelyek bármely felhasználási célra megfelelnek a műhelyben és a szerelőcsarnokban.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás