Márka
Vázkivitel
Ülésszélesség

Íróasztali székek és főnöki fotelek

Íróasztali székek és főnöki fotelek – ha már ülünk, akkor üljünk helyesen: sokak számára a munkavégzés többek között azt jelenti, hogy sokat kell ülni az íróasztalnál. Tehát gyakran nem az a kérdés, hogy ülünk-e a munkaidő alatt, hanem az, hogyan ülünk. A megfelelő irodai íróasztallal vagy főnöki fotellel a legjobb feltételeket teremtheti meg a rugalmas és egészséges ülés számára.

A Íróasztali székek és főnöki fotelek kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Topstar, interstuhl, VLUV, Dauphin, EUROKRAFTpro, Prosedia, TrendOffice, EUROKRAFTbasic, MAYER.

Legkeresettebb
Modell száma: 152
Nézet:

Íróasztali székek és főnöki fotelek: az egészséges ülés gyerekjáték!Valószínűleg már jól tudja, miért fontosak a megfelelő íróasztali székek és főnöki fotelek a munkatársi egészség szempontjából. Van még néhány tippünk, amelyek segítségével könnyedén felismerheti az ergonómiai kritériumokat abszolút teljesítő modelleket. Ez a funkció ugyanis még a látszólag legkompaktabb modellekben is megtalálható.Mi a különbség egy íróasztali szék és egy főnöki fotel között?A főnöki fotel – jellemzően kartámlákkal – imponáló, jól párnázott, általában kiváló minőségű kárpitanyagokból áll, és már az első pillantásra úgy néz ki, mintha egy vállalati vezető foglalna helyet benne. Egyébként ez nem azt jelenti, hogy funkcionálisabb, mint egy szerényebb irodai szék.A főnöki fotelek nagy népszerűségnek örvendenek, mert kényelmesnek hatnak, és hívogatóak, ha sokat kell ülnünk. Ez ugyanakkor már a kompaktabb munkahelyi székekre is igaz, amelyek a testet az optimális írás és munkavégzés közbeni tartásra ösztönzik az adott asztalnál.Mire figyeljek az íróasztali székek és a főnöki fotelek kiválasztásánál?Az íróasztali szék akkor jelenti a megfelelő választást, ha tökéletesen igazodik a használóhoz, a rendelkezésre álló helyhez és a feladathoz. Fontos, hogy ne csak az egészséges ülés általános jellemzőit és a jó irodai szék tényezőit vegye figyelembe, hanem az adott munkatársat is tartsa szem előtt.A különböző testméretek, testtömegek és testi fogyatékosságok különböző ülésmélységeket, háttámlamagasságokat és támogatási funkciókat követelnek meg. Így biztosíthatja, hogy a szék az egyedi igényekre legyen igazítva.Természetesen az anyagok kiváló minősége is fontos szerepet játszik. Legyenek higiénikusak, lehetőleg légáteresztőek és erősek, ugyanakkor kényelmesek is.Mikor számítanak az íróasztali székek ergonomikusnak?Az ergonómia összefoglalva azt jelenti, hogy a szék minden tényezőt tekintve igazodik a használóhoz, és lehetőleg fokozat nélkül állítható. Ez nemcsak a magasságra, hanem a háttámla és az ülőfelület dőlésére is vonatkozik. Ez biztosítja, hogy a támasztást biztosító háttámla mindig megfelelő érintkezésben legyen a székkel. Emellett egy ergonomikus íróasztali szék finoman stimulálja is a használót, hogy hébe-hóba megmozduljon. Hintamechanikával és zökkenőmentes elforgathatósággal ezt is elérheti.Ha segítségre van szüksége a kiválasztáshoz, forduljon hozzánk bizalommal.