Márka
+
Vázkivitel
+
Ülésmagasság
+

Munkahelyi zsámolyok, álláskönnyítők

Vége a guggolásnak: az álláskönnyítők és a munkahelyi zsámolyok rugalmasságot és szabadságot nyújtanak, ha a munkahely szűkös, vagy a munka nagy rugalmasságot igényel. Ezekkel az okos termékekkel könnyedén mehet balra, majd jobbra, vagy fel, majd újra le. Függően attól, Ön mit szeretne, vagy mit igényel a munkája.

A Munkahelyi zsámolyok, álláskönnyítők kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: mey, bimos, Topstar, EUROKRAFTpro, MAYER, interstuhl, EUROKRAFTbasic.

Legkeresettebb
Modell száma: 114
Munkahelyi zsámolyok, álláskönnyítők
A munkahelyi zsámolyok és az álláskönnyítők a legkülönbözőbb munkahelyi körülményekhez biztosítanak hasznos ülőhelyet a kényelmes munkavégzés érdekében. A munkahelyi zsámolyok görgős kivitelben rendkívüli rugalmasságot és mobilitást nyújtanak. Stabil álló zsámoly kivitelben is rendelhetők. Az álláskönnyítőket a forgatható és dönthető ülőfelülettel nagyfokú mozgathatóság és ergonómiai előnyök jellemzik. A fokozat nélküli magasságállítás az üléskomfortot és a munkatárs termetéhez való egyedi illeszkedést szolgálja. A görgővel felszerelt kivitelek esetében a meglévő padlóburkolat függvényében érdemes célzottan kiválasztani a munkahelyi zsámolyt. A görgők választhatók ipari padlókhoz, szőnyegpadlókhoz és más padlókhoz optimalizált kivitelekben. A terheléstől függően fékezett zsámolygörgők révén a mindennapi használat különösen kényelmes. Hasznos lehet ezenkívül egy szerszámtartó felszerelése is a zsámoly lábára. Különösen a szolgáltatási ágazatban, például fodrászoknál vagy a futószalagos gyártás területen nyújtanak tökéletes megoldást a guruló zsámolyok a tartóval, ahol mindennek kéznél kell lennie. Arról, hogy fémből készült munkahelyi zsámolyok, állószékek vagy fából készült székek jelentik-e az Ön számára a megoldást, elsősorban a felhasználási cél és a helyiségek adottságai döntenek. Figyelembe kell venni ezenkívül a biztonsági, például a tűzvédelemre vonatkozó előírásokat is. Az összecsukható vázból készült álláskönnyítők helytakarékosan tárolhatók átmenetileg, ha nem kívánja ugyanazon a helyen hosszú ideig használni őket. Az alumíniumból, a nemesacélból vagy más anyagokból készült kivitelekkel a súly és a stabilitás tekintetében is a konkrét követelményeknek megfelelő modellt választhatja. Az álláskönnyítők lábtámasszal vagy anélkül is rendelhetők.

Munkahelyi zsámolyok, székek és asztalok a hatékony munkavégzés érdekében
A munkahelyi zsámolyok és az álláskönnyítők leegyszerűsítik a munkafolyamatokat, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy váltakozóan, az egyedi igényekre illeszkedő ülő és álló tartást vehessen fel. A zsámolyok és az álláskönnyítők optimálisan kombinálhatók a kínálatban található más termékekkel. Természetesen a KAISER+KRAFT-nál megfelelő munkaasztalokat is talál a különböző munkahelyi zsámolyokhoz és álláskönnyítőkhöz. Így már az első berendezéskor ideális munkahelyi környezet hozható létre, amely koncentrált munkavégzést tesz lehetővé. A munkahelyi zsámolyok és az álláskönnyítők széles választékával akár utólag is gond nélkül kiegészítheti meglévő munkaasztalait és -lapjait. A KAISER+KRAFT webáruházában az online felületen állíthatja össze kiváló minőségű vállalati berendezését.