+36 (23) 513 823 

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Magasság
Mélység
Szélesség
 

Steril helyiségekbe való asztalok

A steril helyiségekben még a tisztánál is nagyobb tisztaságot érhet el. Rendezze be laborját vagy steril helyiségekbe való munkaállomását higiénikusan és professzionálisan. Itt megfelelő steril helyiségekbe való asztalokat talál változatos kivitelekben.
8 termék található
| | |
Laboratóriumi mérlegasztal
teherbírás 200 kg
Nettó
470.000,- Ft -tól
Mobil asztal laborokba
rakodópolccal, teherbírás 200 kg
Nettó
195.000,- Ft -tól
Laborasztal H-lábú vázzal
ülő munkamagasság 750 mm
Nettó
130.000,- Ft -tól
Laborasztal H-lábú vázzal
álló munkamagasság 900 mm
Nettó
120.000,- Ft -tól
Laborasztal C-lábú vázzal
ülő munkamagasság 750 mm
Nettó
150.000,- Ft -tól
Laborasztal C-lábú vázzal
álló munkamagasság 900 mm
Nettó
155.000,- Ft -tól
Nettó
195.000,- Ft -tól
Nettó
845.000,- Ft -tól
Beszerzési tanácsadó a következő termékkörökben Steril helyiségekbe való asztalok
8 termék található
Steril helyiségekbe való asztalok a professzionális területekre
A steril helyiségekbe való asztalok a webáruházunkban található steril helyiségekbe való bútorok fontos részét képezik. Magas minőségi igényeknek kell megfelelniük, és ellenállónak kell lenniük a nagy terheléssel szemben is. A nemesacélból készült steril helyiségekbe való asztalok előnye, hogy nagy teherbírással rendelkeznek. Felhasználási területtől függően csiszolt vagy elektropolírozású felülettel kínáljuk őket. Ha kiegészítő szellőzésre is szüksége van, akkor a perforált asztallapot ajánljuk. A szennyezett levegő nehéz alkotórészei így a földre kerülhetnek, ahol könnyedén felporszívózhatók. Az állítható lábú steril helyiségekbe való asztalok esetén biztosított, hogy az asztal mindig optimálisan álljon, és semmi sem tudjon legurulni róla. Elsősorban a laboratóriumokban van szükség száz százalékosan egyenes asztalfelületre, hogy a veszélyes vegyszerek okozta balesetek és sérülések elkerülhetők legyenek.

Steril helyiségekbe való asztalok megfelelő használata
A mérő- és elemzőmérlegek megfelelő felállításához teljesen egyenes vízszintes felületre van szükség. A steril helyiségekbe való asztalokat ezért nem perforált felületű asztallappal látjuk el. Igény szerint választhatók az asztalok különböző hosszakban, mélységekben és magasságokban. Így a steril helyiségekbe való asztal a meglévő térnek megfelelően választható ki. A KAISER+KRAFT különböző méretekben és kivitelekben kínál steril helyiségekbe való asztalokat. Ezek az asztalok mosogatóasztalként is használhatók. Ebben az esetben előírás, hogy a mosogatótálca mellett csaptelep és lefolyó is telepítve legyen. A steril helyiségekbe való asztalok rendelhetők irodahelyiségekbe és műhelyekbe is, és az aktuális területnek megfelelő tartozékokkal szerelhetők fel. Így függőszekrények, guruló kisszekrények, monitorszekrények vagy munkapadok is integrálhatók a steril helyiségekbe való asztalokba. A sokoldalú felhasználási lehetőségek érdekében különböző méretekben és bővítési lehetőségekkel rendelhetők. Szükség esetén lehetőség van az asztalok beosztásának és kialakításának az ügyfél igényeire való igazítására is.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás