+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Modell
Tulajdonság
Szín
Szélesség
Sorozat
Mélység
Magasság
 

Irodai szekrények, univerzális szekrények

Az irodában a rendnek mentesnek kell lennie a bürokráciától. Hogy értjük ezt? Épp úgy, ahogy mondjuk − mi ugyanis nem fektetünk le szabályokat az irodai szekrények kiválasztásához. Nálunk teljes mértékben az Ön ízlése diktál, végtére is Ön tudja legjobban, mire van szüksége.
303 termék található
| | |
303 termék található

A rend ereje: irodai szekrények és univerzális szekrényekÍróasztal, görgős konténer, polcos szekrény és szekrény. Az irodabútorok alap négyeséből nem hiányozhat az irodai szekrény. És itt nem csak a hatalmas méretű, hat iratrendező szintű és ötpolcos iratszekrényről van szó. Az irodai szekrények és az univerzális szerkények központi jelentőségű tárolóbútorok, rendszert és rendet teremtenek az irodában függetlenül a méretüktől, a megjelenésüktől vagy a szerkezeti felépítésüktől.Magányos farkasként vagy falkában: formatervezés és technológia bármilyen ízlésre.A piac legjobb szolgáltatóinak irodai szekrényeit és univerzális szekrényeit kínáljuk kisebb és nagyobb költségvetés esetére is. A nálunk megtalálható modellek kialakítása, anyaga és megjelenése lehetőséget nyújt Önnek például arra, hogy meglévő irodabútor-sorozatába egy iratszekrényt integráljon, vagy a meglévő irodaberendezést megfelelő univerzális szekrényekkel egészítse ki.Melamingyanta bevonatos forgácslap juhar-, bükk- vagy cseresznye-dekorban, klasszikus fehérben vagy világosszürkében vagy akár masszív acéllemez RAL-színű festéssel, például antracitszürke vagy ultramarin kék színben – melyik kialakítást választja? És a határ a csillagos ég: a mobil alsó szekrénytől a tűzbiztos ajtókkal rendelkező acélszekrényen át egészen a 4 polcos és ablakos szárnyasajtós modellig bármilyen igényre megtalálhatja a megfelelő modellt. Azt szeretné, hogy irodai szekrényei rugalmasak legyenek? A külön állítható magasságú műanyag talpaknak köszönhetően a padló egyenetlenségeinek kiegyenlítése egyszerűen megoldható. A raszterfuratokkal rendelkező szekrényeknél a polcok magassága 32 mm-enként egyedileg változtatható.Ó igen, és a biztonság természetesen mindenek felett áll, még a bizalmas adatokra vonatkozóan is. Egy háromrudas zárszerkezettel és cserélhető betétes, forgóhengeres biztonsági zárral ellátott acéllemez univerzális szekrényben dokumentumai megfelelően tárolhatók. Ha már itt tartunk, természetesen a KAISER+KRAFT kínálatában zárható függő irattartós szekrényt is talál a pácienskartotékok előírásoknak megfelelő tárolásához.Ha a szárnyasajtóknak nincs hely: tolóajtós szekrények, redőnyös szekrények és sok más.Keskeny felületek esetén redőnyökkel vagy tolóajtókkal oldhatja meg a szárnyasajtók nyitási szöge okozta helyproblémát. Az irodai szekrényeket kiveséztük, de emellett számos további hasznos terméket is kínálunk az irodai termékcsoportban az Ön számára – szüksége van valamire? Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk megfelelően felszerelkezhet.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás