+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Anyag
Magasság
Mélység
Szélesség
Szín
 

Rajztároló szekrények

Hova kerüljenek a nagy térképek és tervek, az ábrák és a rajzok? Erre is van egy javaslatunk: próbálja ki speciális rajztároló szekrényeinket. Akár építészeti iroda, galéria vagy archívum: rajztároló szekrényeinkben minden szokványos papírformátumnak megtalálhatja a helyét.
2 termék található
| | |
CP - Rajztároló szekrény
DIN A1 formátumhoz
Nettó
265.000,- Ft -tól
CP - Rajztároló szekrény
DIN A0 formátumhoz
Nettó
305.000,- Ft -tól
2 termék található
Rajztároló szekrények
A fiókos szekrények különösen olyan dolgok esetén járulnak hozzá a rend fenntartásához, amelyek nem iratrendezőkbe vagy mappákba valók. A fénytől védett tárolási lehetőségek bizonyos foglalkozások esetén elengedhetetlenek. Az építészek jó hasznát veszik a rajztároló szekrényeknek a térképek és a tervek tárolásához, a grafikusoknak, a művészeknek és a fényképészeknek pedig a legkülönfélébb papírtípusok fekvő tárolásához van szüksége rajztároló szekrényekre, amelyek a DIN A0 és a DIN A1 méretű fiókformátumokkal még a nagy méretekhez is alkalmasak. Különösen a könyvtárak, az irattárak és a múzeumi gyűjtemények számára jelentenek elengedhetetlen segítséget a rajztároló szekrények a mindennapi munkavégzés során. A művészeti galériák esetében a fiókos szekrények és a rajztároló szekrények kiváló megoldást jelentenek az archivált anyagok hosszú távú tárolásához, illetve kopásmentes irodai tárolórendszerként is jól alkalmazhatók. A rajztároló szekrények elengedhetetlenek a könyvtárakban a médiumok ellenőrzött tárolásához, illetve a múzeumokban a tárgyak biztonságos és fénytől védett tárolásához, valamint stílusos prezentációjához. A KAISER+KRAFT széles kínálatában különböző rajztároló szekrényeket talál.

Technikai munkaeszközök a különleges igényekhez
A rajztároló szekrények a német eszközbiztonsági törvény (Gerätesicherheitsgesetz, GSG) értelmében technikai munkaeszköznek számítanak, ezért a GSG 3. §-a szerinti biztonságtechnikai előírások hatálya alá esnek. A kiváló minőségű beégetett festés még nagyobb terhelésnek és ütéseknek is ellenáll. A nagy formátumoknál a kihúzás elleni fiókreteszelés a borulás elleni védelemhez járul hozzá, és ezt hosszú élettartamú golyós görgőkön futó teleszkópsínek egészítik ki. Az önbehúzással elkerülhetők a nem várt akadályok, így a szekrény a munkabiztonság bástyája lehet.
Termék-összehasonlítás