+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

Seprési elvek és tandemhenger elv

Manapság három különböző seprési elvet alkalmaznak:

Egyhengeres seprőlapát elveEgyhengeres átdobás elveTandemhenger elvA tandemhenger elv előnyei:

Mindkét seprőhenger egymással szemben forog. Az első henger csupán szállítóhengerként működik, és ezért a levegőben forog, nincs kapcsolatban a talajjal. Ennek a hengernek a kopása és a hozzá szükséges erőkifejtés ennek megfelelően igen csekély.

Az első henger által felfogott szemetet a hengerek kölcsönösen átadják egymásnak, és így felfelé szállítják. Egy vezetőlemez segítségével a felfelé szállított hulladék felülről kerül hátra a hulladéktárlóba.

A két oldalsó seprű úgy segíti a seprőhengerek munkáját, hogy a szemetet a sarkokból és a szélekről a hengerek elé seprik, így ezek fel tudják szedni őket, és a hulladéktárlóba tudják továbbítani.

Ezen irányelv alkalmasával minden szemetet fel lehet szedni, amely a seprőhengerek alá kerül. A kefék rugalmassága még kézi seprőgép használatánál is lehetővé teszi a legfeljebb üveg nagyságú tárgyak felszedését, miközben a finom port és homokot ugyanúgy a tartályokba lehet szállítani. Az egyébként elől lévő hulladéktárlókat ezáltal nem blokkolja.

Mivel a gépben nincs gumiél, a könnyen morzsolódó dolgokat, pl. hungarocell vagy száraz levelek, az elülső seprőhenger fogja fel. A seprőhengerek között keletkező könnyű vákuum lehetővé teszi az igen problémás szemét felvételét, pl. a földön fekvő papírét is.

Mivel a hulladéktárló feltöltése felülről történik, a tartály térfogatát optimálisan ki lehet használni. Az állítható magasságú seprőhenger által a kopást is kompenzálni lehet, és a seprőhenger egyenetlen talajok esetén a kellő mélységben képes dolgozni.

Leggyakoribb termékeink ebből a segédletből
EUROKRAFT - Seprőgép
2 oldalkefével, kézi
Nettó
100.000,- Ft
Seprőgép
1 oldalkefével, motoros
Nettó
400.000,- Ft
Seprőgép
Haaga turbó seprűrendszer
Nettó
155.000,- Ft
Seprőgép
Haaga turbó seprűrendszer egyoldalas oldalgörgőkkel
Nettó
235.000,- Ft
Seprőgép
Haaga turbó seprűrendszer extra széles seprési felülettel
Nettó
290.000,- Ft
Seprőgép
Haaga turbó seprűrendszer, akkumulátoros működés
Nettó
355.000,- Ft -tól
Nettó
98.200,- Ft
Nettó
225.000,- Ft
Nettó
1.400.000,- Ft
Seprőgép
egyhengeres seprőlapáttal, motoros
Nettó
525.000,- Ft
oldal tetejére
Ezek a kategóriák az Ön számára is érdekesek lehetnek

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás