Görgők és tartozékok

A kerekek és tartozékok kategóriával kapcsolatban mondhatjuk igazán: nálunk minden zökkenőmentesen megy! Itt ugyanis mindent megtalál, amivel munkafolyamatait professzionális módon teheti gördülékennyé. A pótkeréktől az íves, összekötő elemekkel és terminállal ellátott görgős pályáig minden rendelkezésre áll.

A Görgők és tartozékok kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Gura, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, ZARGES, RAU, Schulz Stanztechnik, Kongamek, QUIPO, HYMER, Knürr, Proroll, Prosedia, VAR, Altrex, CEMO, DEGARDO, EUROKRAFTbasic, Hailo, interstuhl, Layher, Topstar, Vetter.

Márka
Terméktípus
Pályaszélesség
Legkeresettebb
Modell száma: 172
Görgők és tartozékok
Itt minden kínált szállítóeszközhöz görgőket, valamint a szállítástechnológia számára fontos további tartozékokat talál. Görgőspályákhoz, alumíniumtárolókhoz vagy bőrfotelekhez való megfelelő kiegészítők széles választéka várja: kerekek, görgőrögzítők és további ajánlatok az iroda és az üzem kiváló minőségű felszereléséhez. Bármikor előfordulhat a munkahelyi mindennapokban, hogy egy mobilkerítés szállításához görgőre van szükség, vagy hogy a nagy teherbírású konténer beálló görgője eltörik. Számos szőnyegpadló megnehezíti az irodai forgószék görgőinek mozgását, így pótgörgő beszerzésére van szükség. Az ilyen esetekben a KAISER+KRAFT tartozékai minőségi választást jelentenek, amelyekkel a vállalati felszerelés optimálisan tehető teljessé. Rendkívül rövid határidőkkel vállaljuk a szállítást. A könnyen navigálható és kényelmes internetes katalógusban emellett részletes és alapos választási útmutatók is rendelkezésre állnak. Így a kívánt tartozékok, kezdve a billenőtárolókhoz való kerekektől egészen az ollós emelőasztalhoz való görgőtartókig gyorsan megtalálhatók. Minden megrendelt görgőt, görgőspályát és további tartozékot ingyen házhoz szállítunk. Emellett nagyvonalú 30 napos visszavásárlási garanciát is biztosítunk, így akkor sincs gond, ha véletlenül egy alkotóelem az előzetes elképzelésekkel ellentétben mégsem megfelelő. Különösen a billenő aljú tárolókhoz, az irodai konténerekhez vagy a szállítódobozokhoz való különböző kerekek és kerékkészletek esetén nehéz elsőre a megfelelő görgőkészletet kiválasztani. Ráadásul a KAISER+KRAFT rendkívül differenciált és széles kínálatot biztosít. A megrendeléshez 3 éves garancia is jár, amely minden termékre vonatkozik.

Kerék és görgő – tartozékok az ollós emelőasztalokhoz, szállítótartályokhoz és görgőspályákhoz
A kerekek, a szállítószalag-görgők vagy az összekötő elemek és a szögelemek az elhasználódott szállítóeszközöket vagy bővítendő kisgörgős pályákat újra teljesen működőképessé teszik. Ha a szervizkocsi hirtelen nem úgy fut már, ahogy kellene, mert a beálló görgő vagy a fix görgő kibillenti az egyensúlyból, akkor nem lenne túl gazdaságos egy teljesen új szállítókocsi beszerzése. Az alkategóriák görgői és tartozékai megrendelhetők darabonként, többrészes készletben vagy rendkívül nagy darabszámban is. Így gazdaságos lehet a vásárlás egyedi esetekben és nagyobb raktárkészletek és berendezések számára is. Legyen szó akár kisgörgős pályákról vagy szállítási logisztikáról: a KAISER+KRAFT görgői és tartozékai bevált minőségben választhatók kiváló ár-érték aránnyal.