+36 (23) 513 823 

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
 

Szolgáltatások

A szolgáltatás nálunk nem csak üres kifejezés: mi szeretnénk, ha elégedett lenne szolgáltatásainkkal, és szívesen rendelne tőlünk. Ezért a szolgáltatás témakörében minden Önről szól. Így nemcsak a vásárlás során, hanem előtte és utána is szívesen állunk rendelkezésére. Számunkra Ön fontos, ahogy elégedett mosolya is.
12 termék található
| | |
asecos - Szállítás a rendeltetési helyre
veszélyesanyag-tároló szekrényhez - szekrényszélesség kb. 600 mm
Nettó
32.400,- Ft
asecos - Szállítás a rendeltetési helyre
veszélyesanyag-tároló szekrényhez - szekrényszélesség kb. 900 mm
Nettó
38.100,- Ft
asecos - Szállítás a rendeltetési helyre
veszélyesanyag-tároló szekrényhez - szekrényszélesség kb. 1200 mm
Nettó
38.100,- Ft
Szállítási szolgálat trezorokhoz
ingyenes kiszállítás a rendeltetési helyre
Nettó
0,- Ft
Nettó
0,- Ft
Nettó
53.900,- Ft
Kirakodás
kiszállított targoncával
Nettó
51.000,- Ft
Darus / targoncás lerakodás
veszélyesanyag-tároló konténerekhez
Nettó
35.000,- Ft
Egyedi modell
egyedileg az Ön igényei szerint
Ár érdeklődésre
Ár érdeklődésre
Egyedi festés
szinte minden gyakori RAL színben kapható
Nettó
0,- Ft
12 termék található
Szolgáltatások
Szolgáltatásainkat webáruházunk számos termékéhez egyszerűen megrendelheti. A munkanapok során gyakran merülnek fel olyan problémák, amelyek a saját felszereléssel nem vagy csak nehezen oldhatók meg. Egy régi trezort el kell szállítani és egy újjal kell helyettesíteni. Az új irodabútorokat leszállítják, de a felépítés már Önre marad. El kell végezni a tehergépjármű berakodását, de a raktárcsarnok nem közelíthető meg közvetlenül. Vagy pedig CAD-tervezésre van szükség. Ezekre az esetekre hasznos szolgáltatást rendelni, hogy ne kelljen akadályoznia a saját termelést a szükséges személyzet és felszerelés elvonásával. A megrendelt feladatokat professzionális munkaeszközökkel és tartozékokkal felszerelt képzett személyzet végzi szakszerűen. Így időt és pénzt takaríthat meg.

Segítség az Ön sikeréért
Professzionális szolgáltatásainkat egyetlen kattintással megrendelheti, hogy a saját tevékenységei körén kívül felmerülő feladatokat gyorsan és gazdaságosan oldhassa meg. Egyszeri feladat esetén érdemes a megfelelő szolgáltatást is megrendelni. Adja át a stafétát a KAISER+KRAFT-nak, amely hatékonyan elvégzi a nem tervezett feladatokat. A kínált szolgáltatások között megtalálható a biztonságos trezorszállítás, valamint a tehergépjárművek targoncával történő szakszerű berakodása is. A KAISER+KRAFT szolgáltatásai emellett bármely irodabútor gyors karbantartását is lefedik, valamint szakszerű összeszerelési szolgáltatást kínál, és a szükséges pótalkatrészek beszerzését is vállalja.
Termék-összehasonlítás