Válaszfalak

A nagyobb áttekinthetőség érdekében: A válaszfalakkal hasznosan oszthatja fel a helyet a szekrényekben és öltözőszekrényekben, a nagyobb polcokon vagy a fiókokban. Így optimálisan ki tudja használni a rendelkezésre álló helyet, és egyúttal rendet is teremt. A nyitott tárolódobozok elválasztólemezeitől a polcosztókon át az ipari rácsos tárolókhoz használt rácsos válaszfalakig – fedezze fel a választékot a KAISER+KRAFT webáruházban!

A Válaszfalak kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: EUROKRAFTpro, LISTA, ZARGES, BISLEY, SCHULTE, C+P, mauser, CEMO, HelgeNyberg, hofe, Kongamek, KRAUSE, STEMO, Treston, Wolf.

Márka
Terméktípus
Fenntarthatóság
Relevancia szerint
Modell száma: 107

Válaszfalak: a nagyobb áttekinthetőségért a raktárban és a logisztikábanA válaszfalak, polcosztók és hasonló termékek lehetővé teszik a szekrények, fiókok és polcok hasznos helykihasználását. A tárolóhelyet jól áttekinthető egységekre osztják, amelyekben megfelelően tárolhatja az eszközöket. A nagyméretű válaszfalak praktikusan osztják fel a tárolóterületet – a polcosztók viszont arra alkalmasak, hogy a nyitott tárolódobozokban rendezetten tudja tárolni az aprócikkeket vagy ömlesztett árut. Az utóbbi lehetővé teszi a különböző alkatrészek kis mennyiségben történő tárolását is. Így kevesebb dobozra van szüksége, és további helyet takaríthat meg.A kisebb elválasztólemezeket szállítódobozokban is lehet használni. A szekrények és polcok válaszfalai áttekinthető tárolást tesznek lehetővé, ráadásul könnyen felhelyezhetők. A különböző magasságoknak köszönhetően a polcosztókat az Ön egyéni igényeihez igazíthatja. Ha viszont rendet szeretne teremteni a rácsos tárolókban, a rácsos válaszfalakkal jár a legjobban – raklapok esetében pedig a fából készült raklapkeretek jelentenek professzionális megoldást.A jól átgondolt irodaszervezés segítői: válaszfalakA válaszfalak a közigazgatási területen és az irodákban is hasznos segítők. A polcosztókat például használhatja praktikus fióktartozékként az íróasztalok melletti kisszekrényekben az íróeszközök egyértelmű elkülönítésére. A válaszfalakkal az irodai polcok és szekrények is áttekinthetőbbé tehetők.Nem tudja, melyik az Önnek megfelelő méret, vagy speciális formára van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot – ügyfélszolgálatunk készségesen együttműködik Önnel, hogy megtalálja a vállalatának megfelelő válaszfalakat és polcosztókat.
Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Függő irattartós szekrények | EUROKRAFTpro összedugaszolós állványok | Fiókok | Polcok | Öltözőszekrények | Daruk | Miniemelők