Zárak, kulcsok stb.

Zárás, lezárás, bezárás, kizárás, elzárás, reteszelés, elreteszelés, bereteszelés, biztosítás, biztonságba helyezés, lakat alatt tartás: ilyen sokféleképpen, sőt még ennél is több módon fejezhetjük ki ugyanazt a dolgot. És éppen ilyen sokféle lakat és zár található a választékunkban is.

A Zárak, kulcsok stb. kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: Wolf, Axelent, C+P, EUROKRAFTpro, Mannus, HelgeNyberg, ZARGES, Gmöhling, Vetter.

Márka
Terméktípus
Relevancia szerint
Modell száma: 61

Zárak és kulcsok: nincs többé gond a biztonsággal!Kíváncsi arra, hogy az érzékeny vállalati területek védve vannak-e az illetéktelen személyektől, vagy hogy a fontos vagyontárgyak megfelelően vannak-e tárolva? Ideje ellenőrizni, hogy a zárak és a kulcsok megfelelnek-e a biztonsági követelményeknek. Néhány újítással könnyedén naprakésszé teheti biztonsági rendszerét a tolvajokkal szemben.Melyik zár milyen célra alkalmas?A zárakkal és kulcsokkal szemben támasztott biztonsági követelmények, magától értetődően, az öltözőszekrényekben, szekrényekben és helyiségekben tárolt értékekkel vagy potenciális kockázatokkal együtt nőnek.A klasszikus hengerzár a hozzátartozó kulcskészlettel az egyik legsokoldalúbb termék, amely a dolgozói öltözőszekrények, valamint az irodai és univerzális szekrények esetében is népszerű.Az érzékeny vállalati területek vagy trezorok különösen jól biztosíthatók kombinációs zárakkal. Ami fontos, hogy ezeknél nincs szükség kulcsokra, és a kódot több személy is használhatja. Ráadásul biztonsági betörés esetén a kód megváltoztatható.Ezen kívül nálunk kapukhoz és útlezárásokhoz használható zárórendszereket is kaphat, valamint többféle módon használható komplex zárrendszereket is rendelhet.Milyen zárak és kulcsok ideálisak az iskolákban vagy más közintézményekben?Sok olyan létesítmény van, amelyet megannyi különböző ember látogat minden nap. A zárrendszernek alkalmazkodnia kell ehhez a forgalomhoz – például az uszoda öltözőjében vagy egy könyvtár előcsarnokában.Erre a letétes zárak jelentik a legjobb megoldást, mivel így a kulcsok nem vesznek el, nem kerülnek véletlenül rossz helyre vagy nem élnek vissza velük. Ez rengeteg adminisztrációs munkát takarít meg Önnek.Ha ez a rendszer nem megfelelő, számozzon meg minden szekrényt, és jelölje a számokat a kulcsokon. A feliratozáshoz szükséges megfelelő tartozékokat nálunk is megtalálja.Milyen biztonsági irányelveket kell figyelembe vennie a munkáltatónak a zárak és kulcsok esetében?Minden olyan zárra, amely veszélyes vagy értékes tárgyat biztosít, bizonyos előírások vonatkoznak. Az útlezáráshoz használt záraknak például meg kell felelniük a 3222/3223 DIN szabványnak, és vészhelyzetben a tűzoltóságnak egy univerzális háromszögkulccsal ki kell tudnia nyitni őket.A fontos dokumentumok speciális acélszekrényekben vagy a veszélyesanyag-tároló szekrényekben való tárolására vonatkozó követelmények nagyon pontosak. A szükséges információkat az adott szekrénytípusokra (kötelező érvényűen) vonatkozó előírások és szabványok tartalmazzák.Ugyanez vonatkozik a zárakra és a kulcsokra általában véve: Mindig győződjön meg arról, hogy az üzemben központilag tárolt kulcsok ugyanolyan biztonságban vannak, mint a zárak vagy reteszek mögött lévő áruk.


Minden kiadott és visszahozott kulcsot vagy kódot hiánytalanul dokumentáljon. Még akkor is, ha a kulcs csak egy munkapad fiókját vagy hasonló dolgokat nyit.A szakértők tanácsa szerint a már nem használt kulcsokat vagy zárakat úgy kell megsemmisíteni, hogy azokból ne lehessen következtetni korábbi használatukra. Az okos tolvajok ezt az információt is fel tudják használni! Ha pedig tanácsra van szüksége, egyszerűen vegye fel velünk a kapcsolatot!Ezek a termékek is érdekesek lehetnek az Ön számára:Olajszivattyúk | Kézi lecsévélők | Gyógyszerszekrények | Kulcstároló | Teleszkópos sínek | Töltőanyag | Pavoy összekötő elemek | CP vállfák