Márka
+
Termékválaszték
+
  • Katalóguskínálat (6)
  • Online exkluzív kínálat (3)
Bruttó ár
+
2336
2336
73787
73787
-

Fóliavágók és kartonvágó kések

Vágás, bemetszés, szúrás, szakítás. Ez így önmagában elég hátborzongatóan hangozhat egyesek számára. Akik azonban ismerik fóliavágóinkat, nem erre gondolnak. Egyszerűen használják. A jól működő vágógép kisméretű, praktikus és biztonságos, emellett könnyedén eltávolítja a csomagolóanyagot, még a műanyag és a bőr sem jelent számára problémát.

A Fóliavágók és kartonvágó kések kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: LISTA.

Legkeresettebb
Modell száma: 9
Fóliavágók
Az árubeérkezés területén a fóliavágók gyakran a legfontosabb szerszám szerepét töltik be. A megfelelően felhelyezett csomagolóanyagot ugyanis a lehető leggyorsabban el kell tudni távolítani a leszállított árukról, hogy az áru bevizsgálható, majd tárolható legyen. Egy egyszerű sniccer kés is már jó szolgálatot tehet, ugyanakkor a fogantyúba praktikusan elrejtett fóliavágó optimalizálja igazán a tapadófólia eltávolítását a raklapról. Ezzel a fóliavágóval egyáltalán nem okoznak gondot a gyors mozdulatok, mivel a penge biztonságos burkolata révén gyakorlatilag egyáltalán nem áll fenn sérülésveszély. A rozsdamentes vágókést műanyag fogantyú veszi körbe és burkolja biztonságosan. Ez a kicsi, ám kifinomult eszköz nagy terhet vesz le a raktári dolgozók válláról a munkavégzés gyorsasága és a biztonság tekintetében. Ezért javasolt egy egész készlet fóliavágóra beruházni, és minden olyan munkatárs rendelkezésére bocsátani egyet ebből a hasznos kis eszközből, akinek az árubeérkezésnél vagy a csomagolóasztalnál gyakran van vágnivalóval dolga.

Mi tud a fóliavágó?
A fóliavágó nemcsak fóliák vágásához jó, ugyanis a penge elég éles ahhoz, hogy műanyagokat vagy akár bőrt is biztonságosan és egyenesen lehessen vele vágni, ha például ezeket bizonyos méretekben kell tárolni vagy értékesíteni. Fólia vágásakor elsősorban a kés 45 fokos szögben tartása javasolt, így egyszerűen bevághatja a csomagolás tetejét, és egyenesen lefele végig tudja azt vágni. Így a folyamat rendkívül egyszerűvé és gyorssá válik, és megtakaríthat egy kis időt a nap folyamán. Számos fóliavágón levehető, opcionális fémlemez is található, amellyel például kartonok ragasztószalagjai nyithatók fel könnyedén. Ezzel a fóliavágó kés a jól használható szőnyegvágó kések praktikus kiegészítője, és segítségével az árubeérkezésnél dolgozó munkatársak még gyorsabban rakodhatnak ki. A fóliavágó így multifunkciós eszközként tud jó szolgálatot tenni a raktárban. A KAISER+KRAFT-nál megvásárolhatja fóliavágóját online, így gyorsan elláthatja a megfelelő eszközzel a munkatársait.