Kartonvágó kések, fóliavágók

Vágás, bemetszés, szúrás, szakítás. Ez így önmagában elég hátborzongatóan hangozhat egyesek számára. Akik azonban ismerik fóliavágóinkat, nem erre gondolnak. Egyszerűen használják. A jól működő vágógép kisméretű, praktikus és biztonságos, emellett könnyedén eltávolítja a csomagolóanyagot, még a műanyag és a bőr sem jelent számára problémát.

A Kartonvágó kések, fóliavágók kategóriában a következő márkák termékeit kínáljuk: MAUL, LISTA.

Márka
Terméktípus
Tulajdonság
Legkeresettebb
Modell száma: 22

Fóliavágók és kartonvágó kések: mert a profik ezekkel vágnakAkár az áruátvételnél, akár a postázóban: a KAISER+KRAFT webáruház fóliavágóival és kartonvágó késeivel optimális eszközök állnak alkalmazottai rendelkezésére. A csomagokat fel kell bontani a tartalmuk ellenőrzéséhez és beraktározásához: leoldani a sztreccsfóliát a raklapról, eltávolítani a ragasztószalagot, felhasítani a kartont – gyakran naponta több százszor. Vágóeszközeinkkel ez biztonságos és időtakarékos folyamat.
Gyorsabban és biztonságosabban: fóliavágó és kartonvágó késAhol éles eszközökkel vágnak, ott a biztonság a legfontosabb: és ehhez mi is tartjuk magunkat. A kartonvágó kés markolatába foglalt pengék védik a kezet vágás közben, még balkezeseknél is. A beépített szalagvágóval ellátott fóliavágó használata a sérülésveszélyt is jelentősen csökkenti: a penge ideális a fóliákhoz és a papírhoz. Fontos Önnek az ergonómia? Az ergonomikus markolattal ellátott kartonvágó kés egy sor jól átgondolt termékjellemzővel rendelkezik. Tökéletes kezelhetőség, csúszásmentes bevonat és rugalmasan használható, ultraéles kerámiapenge: kartontól a szőnyegen át egészen a műanyagig és a bőrig. Különösen praktikus: az automatikus pengevisszahúzásnak köszönhetően az acél biztonsági kés pengéje soha nem marad szabadon.
Tucatjával olcsóbb – és jobb is az üzletnekNéhány vágóeszközünk nagy igénybevételre tervezett, eldobható termék. De bizonyára minden raktári dolgozója optimális felszereltséget szeretne. Ezért értékesítjük minőségi termékeinket modelltől és kialakítástól függően többek között 5, 10 vagy 25 darabos készletben. Ez többszörösen megtérül, hiszen a készletezéssel nemcsak pénzt és időt takaríthat meg, hanem az idegeit is kíméli, például elkerülheti, hogy anyaghiány lépjen fel a nélkülözhetetlen szerszámokból. Ha már az anyagoknál tartunk, van más csomagolási igénye is? Szállítmányát zsugorfóliázni kell? Javasoljuk, hogy mindig álljon rendelkezésre elegendő zsugorfólia-készlet. Egyéb szállítmányozási, küldési és tárolási megoldásokat keres? Nézzen körül webáruházunkban. A KAISER+KRAFT oldalon hatalmas választék és a kínálat várja. Speciális igénye van? Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére.Ezek a termékek is érdekelhetik Önt:Elforgatva egymásra rakható tárolók | Fa raklapok | Egyszer használatos raklapok | Enyvezett ragasztószalag | Pántológépek | Ipari raklapok | HSM pántolószalagok | HSM csomagológépek