mauser Íróasztalok

Tágas és rugalmas: a mauser íróasztalok produktív munkakörnyezetet teremtenek, mivel elegendő helyet biztosítanak a szükséges munkaeszközöknek. Ráadásul egyedileg munkatársai igényeihez igazíthatók. A különálló íróasztaloktól az összekapcsolt modellekig: A kaiserkraft weboldalán a mauser íróasztalok különböző kivitelben is kaphatók.

Az Ön szűrőjének beállítása
Relevancia szerint
Modell száma: 124

mauser íróasztalok – rugalmasak és tágasak

Munkájához tágas és elsősorban rugalmas irodai asztalt szeretne? Akkor az Ön számára a mauser íróasztalok jelentik a megoldást! A munkaasztalok egyedileg a saját igényeihez igazíthatók, így illeszkednek a munkájához. A mauser irodai asztalokkal többek között bővítőasztal is használható, amellyel igény szerint kiegészítő hely teremthető. Emellett beállíthatja az Ön számára ideális magasságot is. Így rengeteg íróasztal-kombináció lehetséges, amelyek közül éppen azt a mauser munkaasztalt választhatja ki, amely a megfelelő az Ön számára. A robusztus asztallapanyag teszi fel a kiváló minőségű irodai asztal fejére a koronát.

A mauser íróasztalok a mauser hagyományos vállalat többi termékéhez hasonlóan „A gondolkodó bútor“ mottót követik. Generációk óta foglalkozik a vállalat intelligens bútorokkal, amelyek rendkívüli módon igazodnak az ügyfelek igényeihez. A mauser íróasztalok a dinamikus munkavégzést támogatják, amely jót tesz a gerincnek, a mozgásszerveknek és a vérkeringésnek.