+36 (23) 513 823 
Logo KAISER+KRAFT
AZ ÖN IGÉNYEIRE KONCENTRÁLUNK

A Kwesto már KAISER+KRAFT és sok minden, ami korábban a Kwesto-nál elérhető volt, most a KAISER+KRAFT kínálatában is megtalálható.

Amennyiben megfelel így Önnek, átirányítjuk a KK oldalára.

A KAISER+KRAFT számos érdekes terméket kínál, melyeket a régebbi rendeléseiből is ismerhet.

A KAISER+KRAFT előnyei:

  • díjmentes a házhoz szállítás, nincsen kismennyiségi felár
  • a 30 napos visszavásárlási garancia korlátozás nélkül továbbra is érvényes
  • nincs minimális rendelési érték, nincs további adminisztrációs költség
Egy dologra meg kell kérjük Önt: ha korábban a weben regisztrált Kwesto vásárló volt, kövesse végig az egyszerű regisztrációs folyamatot az új web-áruházban is, köszönjük.

Márkaválasztás

Kiválasztás pontosítása
(több választás lehetséges)

Nettó ár

Nettó ár szűkítése

-
Márka
Modell
Tulajdonság
Szín
Szélesség
Sorozat
Mélység
Magasság
Több megjelenítése
 

CONTACT

Tökéletesen felszerelve a CONTACT Call-Centerrel
A Contact irodabútor sorozatnál a névben rejlik a program, hiszen az itt kínált termékek tökéletesen illenek a Call-Center telefonos munkaállomásaihoz.
28 termék található
| | |
28 termék található
Contact irodabútor-sorozat – VARIETY a call center berendezéséhez
A Contact irodabútor-sorozat egy sor különböző irodabútort kínál számos kombinációs lehetőséggel, így munkahelyi helyiségeiben igény szerint alakíthat ki nagyobb és kisebb csapatos munkahelyeket és call center asztalokat is. A Contact a VARIETY csoport tagja, mivel az íróasztalcsoportok változatos elrendezési lehetőségeket biztosítanak. Elsősorban a Contact irodabútor-sorozat íróasztalai nyújtanak fontos alapot a tökéletes call center munkahelyhez: az állítható magasságú íróasztalok már alakjukat tekintve is úgy készültek, hogy könnyedén csoportos asztallá lehessen bővíteni őket. A Contact irodabútor-sorozat kiegészítő asztalokkal és összekötő elemekkel is tud szolgálni. A sorozat ehhez térkitöltő lapokat is kínál összekötő lemezzel és rögzítőanyagokkal együtt. A call centeres munka gyakran csoportos asztalok körül zajlik. Ezek részben kiegészítőleg egy harmadik szintet is kapnak, amelyek egyszerűen az asztalra kerülnek. Még gyakoribb a praktikus válaszfalak használata. A Contact irodabútor-sorozat is kínál ilyen válaszfalakat, amelyek az íróasztalon helyezhetők el. A válaszfalelemek csinos alumíniumkerettel rendelkeznek, és szövettel vannak bevonva. Rugalmas műanyag profil segítségével össze is köthetők egymással. A Contact válaszfalak profiljainak rugalmasnak is kell lenniük, hogy az elemek szögben is egymáshoz köthetők legyenek. Mivel a válaszfalak nem csavarozhatók össze az íróasztallal, legalább három elemet össze kell kötni egymással, hogy garantálható legyen a lehető legnagyobb stabilitás.

Contact irodabútor-sorozat rugalmas irodai polcos szekrénnyel a rugalmas munkavégzés érdekében!
A Contact irodabútor-sorozatban az íróasztal- és válaszfalelemek mellett mobil irodai polcos szekrény is megtalálható, amely két magasságban rendelhető. A polcos szekrény középső részei kivehetők és oldalra áthelyezhetők. A polcos szekrény hátfalának mindkét oldala bevonatos. A Contact irodai polcos szekrény görgőkkel van felszerelve, így mobilitása révén optimálisan segíti a rugalmas munkavégzést. A Contact irodabútor-sorozat polcos szekrényéhez opcionálisan fémfogantyúkkal és kiváló minőségű teljesen fém zsanérokkal ellátott szekrényajtókészlet is rendelhető. Így telefonos munkahelyeit funkcionálisan rendezheti be. A Contact irodabútor-sorozat megfelelő alapot biztosít Önnek a könnyedén kombinálható világosszürke és bükk-dekor színekben.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás