+36 (23) 513 823 
  Oldal nyomtatása

Tanácsadó oldalak az ergonómia témájában

Ergonómia az irodában 

Ergonómia az üzemben

Ergonómia a szállításnálTaláljon érdekes információkat az egészséges ülőhelyzetről és az elektromosan állítható magasságú Upliner íróasztalról. Irodákban különösen fontos az ergonomikus irodabútorok használata. Ezért vásárlási tanácsadónkban megtalálja az irányelvek munkahelyek felszereléséhez fejezetet is. Az ergonomikus irodai székek mechanikájáról és funkcionális elemiről bővebben az egészséges ülés lexikona fejezetben olvashat.

A csomagolóasztalnál és a gépek mellett való hosszú állást bizony a hátunk is nagyon megérzi. Itt elolvashatja, hogyan tudnak üzeme dolgozói ergonomikusabban állni, és milyen előírásokat kell teljesíteniük az egészséges munkahelyi székeknek. Létráknak is lehetnek ergonomikus funkcióik. Itt tájékozódhat a létrák hátkímélő kezeléséről.

A szállítóeszközök és kocsik fontos segédeszközök, melyek lehetővé teszik nehéz tárgyak egészséges emelését és mozgatását. A gyorsemelő funkciók és az ergonomikus fogantyúk segítségével még a terjedelmes tárgyak szállítása is egyszerűbbé válik. Kiegészítő funkcionális termékeink pl. az E-Modul nemcsak az ergonomikus szállítást könnyítik meg, de meggyorsítják a fontos munkafolyamatokat is.

Ergonómia a munkahelyen

A munkahelyi ergonómia már rég nem számít újdonságnak. Ellenkezőleg, a cégek egyre több hangsúlyt fektetnek arra, hogy alkalmazottjaik számára egészséges munkahelyeket teremtsenek. Az ergonomikus munkahelyek legfőbb oka valamennyi munkaterületen az egészséges és elégedett munkaerő megtartása. Hiszen bizonyított, hogy az egészségkímélő munkahelyek ténylegesen csökkenthetik az alkalmazottak betegállományban töltött átlagos idejét, és még a termelékenységet is fokozhatják.
 

Az eredmény egyszerűen kiszámítható. Megéri ergonomikus irodabútorokat beszerezni, ha hosszú élettartamú, minőségi termékeket szeretnénk. Tanulmányok bizonyítják, hogy egyetlen dolgozó minimális, kb. 3%-os teljesítménynöveléssel nem egészen egy év alatt megtermeli kb. 313.000 ft-nyi kiadásunk költségeit. Az utána következő években tehát már tiszta nyereséget fog termelni.

Cégünknél az ergonomikus termékek már jóval a trendek előtt fontos helyet töltöttek be. Ma a nagyfokú kereslet következtében széles termékskálánk egészén végigvonul az ergonómia témája. Tanácsadó oldalainkon többek között a különböző területek ergonomikus követelményeivel is meg szeretnénk Önt ismertetni, és ehhez illő termékeket is ajánlani. Ez csupán kivonata a KAISER+KRAFT teljes ajánlatának, és nem helyettesíti szakértőink professzionális tanácsadását.

MOBILRA OPTIMALIZÁLT NÉZETET SZERETNE?

A KAISER+KRAFT webáruháza mostantól új mobil változatban is elérhető, amelynek továbbfejlesztésén folyamatosan dolgozunk.
Mobil nézet tesztelése
Termék-összehasonlítás